Διακόσμηση Τεχνοτροπίες παλαίωσης επίπλων Τοίχου σκουριά χαλκός πατίνα

Διακόσμηση Τεχνοτροπίες παλαίωση Τοίχου φυσική σκουριά - Ιδέες για το σπίτι - χαλκός πατίνα


Φωτογραφίες Διακοσμητική Τεχνοτροπία Τοίχου - παλαίωση Τοίχου με φυσική οξείδωση σκουριάς - χαλκού στις καλύτερες τιμές και προσφορές

The Dalliance House στην Κηφισιά


Ιδέες για το σπίτι με Τεχνική παλαίωσης από άοσμα υλικά που προσδίδουν στο χώρο αυτά που χάρισε η Φύση.
Μεταμορφώνουμε οποιαδήποτε επιφάνεια σε παλιά οξειδωμένη σκουριασμένη η χάλκινη επιφάνεια στις καλύτερες τιμές και προσφορές !!

Εξαιρετικά ρεαλιστικό στην αφή, και με μια μη κουραστική επαναλαμβανόμενη εμφάνιση χάρη στην φυσική χημική οξείδωση που του προκαλούμε.
Aged copper effect – Εφέ οξείδωσης χαλκού
Οξειδωμένο χάλκινο αποτέλεσμα - Ειδικό εφέ σκουριάς χαλκού

Στη διακόσμηση σπιτιού οι τεχνοτροπίες παλαίωσης Τοίχου αποτελούν πλέον απαραίτητη διαδικασία στη δημιουργία ευχάριστων χώρων διαβίωσης.

Αλλάζοντας το design των χώρων, με Φωτογραφίες από σύγχρονες ιδέες με μινιμαλιστικό σχεδιασμό για περίπλοκη εικονική εσωτερική διακόσμηση μεγάλης ακρίβειας τις οποίες μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς με αρχιτεκτονικά σχέδια και προγράμματα σχεδιασμού οικίας 3d, αυτόματα μεταμορφώνουμε κάθε χώρο σε ένα ευχάριστο και αισιόδοξο περιβάλλον.

Η διαδικασία της πατίνας όπως ατή της παλαίωσης με πραγματική οξείδωση χαλκού - σκουριάς στην ουσία της ΔΙΑΦΈΡΕΙ από οποιαδήποτε τεχνική παλαίωσης, όπως αυτές όπου οι επιφάνειες βάφονται ταμπονάρονται και ...τρίβονται διαδοχικά με διαφορετικά ειδικά χρώματα, έως ότου αποκτήσουν πραγματικά παλαιωμένη - φθαρμένη όψη, ανάλογα με το είδος της τεχνοτροπίας.
Γενικά σε έπιπλα και ξύλινα αντικείμενα η τεχνοτροπία της πατίνας ...συνδυάζεται με άλλες Ιδέες για το σπίτι και τεχνικές παλαίωσης, ανάλογα με το πόσο έντονα πολυκαιρισμένη όψη επιθυμούμε να έχει το τελικό αποτέλεσμα.
Με τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ πατίνας Εφέ σκουριάς χαλκού είναι ώρα να πάρουμε το παλαιωμένο ή φθαρμένο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Η πατίνα "σκουριά - χαλκός" στην συγκεκριμένη Τεχνοτροπία παλαίωση Τοίχου στην φωτογραφία, έγινε με φυσικό τρόπο με ειδική επεξεργασία έτσι ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία παλαίωσης και αφορά το λεπτό πρασινωπό στρώμα (οξείδωση) που δημιουργείται πάνω σε χάλκινα αντικείμενα με αποτέλεσμα της χημικής τους διάβρωσης όταν αυτά μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες ή θαμμένα κάτω από την γη, με την πρασινωπή φθαρμένη όψη που βλέπουμε συνήθως π.χ σε νομίσματα, χάλκινα κεραμίδια και αντικείμενα, αγάλματα, ή άλλου είδους παλαιά αντικείμενα.
Η Διακόσμηση σπιτιού μπορεί να συμβάλει έτσι ώστε να μεταμορφωθούν σε "ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ" οι μεταλλικές αλλά και οι ξύλινες επιφάνειες όπως: (επιφάνειες τοίχου, πόρτες, έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου πάνω σε μεταλλικές ή ξύλινες επιφάνειες πήλινες γλάστρες ή πέτρινα αντικείμενα και αντικείμενα κάθε είδους) ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ το φυσικό πέρασμα του χρόνου, αλλά με φυσική διαδικασία παλαίωσης επιφανειών όπως η "παλαίωση Τοίχου" για λόγους αισθητικής, σε αντίθεση με την τεχνοτροπία βαψίματος δηλαδή αυτή που μιμείται με χρώμα ή άλλα χημικά υλικά την όψη φυσικής οξείδωσης.

Γενικά σε έπιπλα και ξύλινα αντικείμενα η τεχνοτροπία της πατίνας συνδυάζεται με άλλες τεχνικές παλαίωσης Τοίχου, ανάλογα με το πόσο έντονα πολυκαιρισμένη όψη επιθυμούμε να έχει το τελικό αποτέλεσμα με σύγχρονες, έξυπνες και οικονομικές Ιδέες για το σπίτι.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.
Το αποτέλεσμα μπορεί να εφαρμοστεί σε:
• ξύλο, μελαμίνη, καπλαμάς κάθε είδους, MDF κλπ..
• μέταλλο (σίδηρος, αλουμίνιο, ορείχαλκο, κλπ …)
• πλαστικά (ABS, PC, κλπ …)
• γυαλί, πάνω σε κάθε είδους υλικό, ακόμη και σε τσιμεντένιες επιφάνειες
Στη συγκεκριμένη Διακόσμηση σπιτιού πάνω "Φωτογραφίες" το αποτέλεσμα Τεχνοτροπίας παλαίωση Τοίχου επετεύχθη από ένα φυσικό κύκλο οξείδωσης με πολύ παλιά οξειδωμένο χάλκινο αποτέλεσμα εντελώς πραγματικό που δίνει στο προϊόν πολύ παλιά μορφή με όλες τις αντίστοιχες αποχρώσεις χρωμάτων όπως με τη "φυσική σκουριά - παλαίωση - χαλκός πατίνα".



 

Σχόλια

  1. Τέλεια αίσθηση υπεροχής διακοσμητικού design με φανταστικό συνδυασμό κατάλληλων αποχρώσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Ετικέτες

Εμφάνιση περισσότερων